English I Deusch
  
Referentna lista


 
O NAMA
MA.CO.T. je započeo s radom 1992 godine, te se tijekom posljednih 15-ak godina profilirao u tvrtku koju poznaju i prepoznaju kao jednoga od glavnih dobavljača soli u Republici Hrvatskoj te u susjednim zemljama.
Sjedište tvrtke je u Industrijskoj zoni Kukuljanovo u zaleđu Rijeke u neposrednoj blizini luka Rijeka i Bakar, autoceste Rijeka Zagreb te čvorišta prema Splitu. Krajem 2005. otvoren je naš nov distribucijski centar u čijem sklopu je i skladište soli zatvorenog tipa površine 3.000 m2.
Od samog početka do danas uvijek smo se maksimalno trudili zadovoljiti sve potrebe naših partnera što nam je najčešće i uspijevalo.
S obzirom na rastuće potrebe i s obzirom na sve veći broj novoizgrađenih ili rekonstruiranih cesta pojavila se potreba za novim skadišnim kapacitetima, a naš odgovor na te zahtjeve bio je izgradnja nove hale koja će osim skladišnim raspolagati i svim drugim kapacitetima potrebnim za pripremu soli.
PROIZVODNJA PRERADA SKLADIŠTE
Objekt u ovoj fazi opremljenosti raspolaže s 3000 m2 zatvorenog prostora od kojih je dvjestotinjak uredski prostor, a ostatak je predviđen za uskladištenje cca 10.000 t rasute soli. U sklopu je linija za mljevenje i pakiranje kapaciteta 100 t na dan u pakiranje od 50 kg.
U drugoj fazi građenja planiramo uvesti automatiziranu pakirnicu povećanog kapaciteta, te automatiziran sustav punjenja autocisterni i kipera sa običnom soli i soli za silose preko pokretnih traka na način da vozilo ne mora ulaziti u skladište, a također je u planu stavljanje u funkciju dijela objekta za preradu i pakiranje kuhinjske soli.
Zajedno sa starim skladištem (2.800 m2) koje je također u punoj funkciji, možemo kvalitetno uskladištiti preko 20.000 t soli prerađene i spremne za isporuku. Cjelina, što se segmenta soli za ceste tiče, je zaokružena kolskom vagom i kompjuterskim praćenjem isporuka i narudžbi, te smo na taj način spremni izuzetno brzo reagirati potpuno samostalno i neovisno o vremenskim prilikama.
Kao kuriozitet navodimo podatak da smo tijekom sezone 2004/05 u jednom danu isporučili 2.800 t soli na destinacije širom Hrvatske u cilju normalizacije prometa u RH.
 
 
© 2006. Macot d.o.o. - Design & Development OlympiaStudio